petak, 8. veljače 2013.

Moć pozitivnih misli i samoizlečenje





Misao ima neverovatno veliku moć.

Misao čini sve to što nam se događa.





     Da li znate da postoji bezbroj slučajeva da kada ljudi strahuju od bolesti počnu da im se pojavljuju simptomi bolesti?  Da li znate da čovek sugestijom može da učini sebe bolesnim, nesrećnim, nekorisnim....? Isto tako može sebe da učini srećnim, zdravim, uspešnim...

    Veoma je malo iskrenih i saosećajnih doktora danas. Doktori koji malo znaju o sugestiji čine više štete pacijentu negoli koristi. Uplaše ga i samim time osude pacijenta na neuspeh izlečenja. Svi lekari bi trebalo da primenjuju sugestivnu terapiju u kombinaciji sa svojim metodama lečenja.

    I naučnik Nikola Tesla je tvrdio da sve što možemo zamisliti to možemo i napraviti. Telo se u neraskidivoj vezi sa umom i ono ocrtava stanje uma. I telo će biti zdravo ako je um zdrav.
Izreka "Mens sana in corpore sano! - U zdravom telu zdrav duh!" možda bi trebala da se tumači drugačije "Sa zdravim duhom zdravo telo!".
Zato sve loše i negativne misli trebate što pre zameniti sa drugačijim mislima. Nemojte se plašiti i nemojte se osećati nemoćnima. I te kako imate moć. U pozitivnim mislima leži velika moć uspeha i ozdravljenja.
Volite i bićete voljeni,  prašajte i bićete srećni, pomozite drugima i bićete zadovoljni.
Budite optimista i pazite na svoje misli, jer postoji velika razlika u mislima "Ja nisam bolestan" ili "Ja sam zdrav". Svaka bolest čoveka je poremećaj njegovog organizma, a svaki poremećaj se može vratiti u stanje ravnoteže. Lečenje sugestijom je  lečenje bez lekova.

   











     Čvrsto verujte u sebe i u moć samoizlečenja. Budite disciplinovani i uvek mislite pozitivno. Izlečenje počinje iznutra i pokreću ga naše misli (samosvest ili naum ozdravljenja), biljni preparati, verovanje i potpuna izmena u načinu života.



Uz pozitivne misli i AYURA HERBAL JUICE možete pomoći sebi da živite zdravije.

http://www.facebook.com/AyuraHerbalSrbija?ref=hl


Nešto više o proizvodu na www.ayuraherbal.rs
kontakt:  info@ayuraherbal.rs

Nema komentara:

Objavi komentar